Rezervacija / Booking

Vila Luana
 Slažem se sa Zaštitom podataka i privatnosti i uvjetima rezervacije
Uvjeti korištenja - pravila i upute
OPĆENITO
Uvjeti rezervacije predstavljaju Ugovor bez posrednika između Iznajmljivača (Malin sport d.o.o., Nikole Tesle 21, 51511 Malinska) i gosta, te se odnose samo na rezervacije koje su realizirane putem stranice www.vilaluana.com
REZERVACIJA I PLAĆANJE
Nakon primljenog upita za rezervaciju u roku od 24 sata poslat ćemo Vam e-mail u kojem će biti navedena potvrda Vašeg upita, podaci o dostupnosti Vile LuAna, uvjetima rezervacije, te rokovima i načinu plaćanja. Nakon potvrde raspoloživosti potrebno je uplatiti iznos od 30% ukupnog iznosa najma. Navedeni iznos smatra se bespovratnom kaparom. Ukoliko gost ne uplati navedenu kaparu u roku od 10 dana od potvrde raspoloživosti smatrati će se da je odustao od rezervacije. Ostatak iznosa rezervacije (70%) gost je dužan uplatiti najmanje 30 dana prije dolaska. Ukoliko gost ne uplati ostatak iznosa rezervacije, smatra se da je gost odustao od rezervacije i gubi u potpunosti uplaćenu kaparu, a Iznajmljivač ima pravo ponovno iznajmiti kuću drugim gostima. Ukoliko se rezervacija odnosi na period koji počinje za manje od 30 dana, gost je dužan uplatiti cjelokupan iznos najma odmah nakon potvrde rezervacije (u roku od 48 sati). Nakon uplaćene kapare i ukupnog iznosa rezervacije Iznajmljivač će putem e-maila gostu dostaviti potvrdu o uplati i rezervaciji. Nakon dolaska u objekt gost je dužan platiti depozit za slučaj štete. Za uplaćeni depozit gost će dobiti potvrdu, a u slučaju da tijekom boravka ne nastane šteta depozit će se vratiti gostu. Rezervaciju ne može napraviti osoba mlađa od 18 godina.
OTKAZ I PROMJENA REZERVACIJE
U slučaju nemogućnosti putovanja zbog zatvaranja međudržavnih granica na dan dolaska gosti mogu:
  • - prenijeti rezervaciju za drugi termin u istoj godini
  • - prenijeti rezervaciju za sljedeću godinu
  • - zatražiti povrat uplaćene kapare
Dozvoljeno je promijeniti datum dolaska i odlaska najmanje 90 dana prije dolaska ukoliko je traženi termin slobodan. Ukoliko traženi termin nije slobodan gost može odustati od rezervacije, gdje trajno gubi kaparu ili zatražiti drugi termin. Ukoliko je gost spriječen u dolasku, dozvoljeno je rezervaciju prenijeti na drugu osobu ili grupu, ali je o tome potrebno pismeno obavijestiti Iznajmljivača. Gostima se snažno preporuča ugovaranje osiguranja od otkaza putovanja.
U slučaju otkaza smještaja od strane Iznajmljivača zbog duple rezervacije (overbooking) Iznajmljivač će o navedenom odmah obavijestiti gosta i pokušati pronaći alternativni smještaj sličnog tipa, standarda i lokacije. Ako alternativni smještaj ne postoji ili nije prihvatljiv gostu, Iznajmljivač će gostu vratiti cjelokupno uplaćeni iznos, te Iznajmljivač ne snosi nikakvu drugu odgovornost.
CIJENA
Važeća cijena rezervacije navedena je u ponudi prilikom potvrde rezervacije odnosno, uplate kapare u iznosu od 30%. Cijene najma Vile LuAna navedene su na stranici www.vilaluana.com, a Iznajmljivač zadržava pravo promjene cijene. U ukupnu cijenu smještaja uključeni su svi porezi i pristojbe. U cijenu smještaja uključena je u potpunosti namještena i opremljena kuća, te uključuje posteljinu, ručnike, potrošnju struje, vode, grijanje i hlađenje. U cijenu najma kuće nije uključeno završno čišćenje, koje se posebno naplaćuje po važećem cjeniku. Sve dodatne usluge koje gost dogovori s Iznajmljivačem dužan je platiti po njihovom izvršenju.
ODGOVORNOST GOSTA
Svi gosti koji su obuhvaćeni rezervacijom odgovorni su za svoje putovanje u dolasku do objekta i po odlasku iz istog. Za vrijeme svog boravka gosti snose odgovornost za svu imovinu u kući i pripadajućem imanju, te su dužni kuću predati natrag Iznajmljivaču u istom stanju u kakvom su je zatekli. Osoba koja je potvrdila rezervaciju u komunikaciji sa Iznajmljivačem zastupa sve osobe koje se nalaze u kući, odnosno odgovara za štetu koju napravi bilo koji gost koji boravi u kući za vrijeme trajanja rezervacije. U slučaju nepridržavanja kućnog reda i uvjeta rezervacije Iznajmljivač ima pravo u svakom trenutku otkazati rezervaciju i tražiti od gostiju da napuste kuću bez mogućnosti povrata novca.
ODGOVORNOST IZNAJMLJIVAČA
Iznajmljivač neće biti odgovoran za smrt ili ozljedu bilo kojeg gosta ili bilo koje druge osobe na posjedu osim ako to proizlazi iz dokazane nepažnje Iznajmljivača. Iznajmljivač nije odgovoran za bilo kakvo kršenje odredbi uvjeta rezervacije ili kašnjenje ukoliko je to izvan njegove kontrole, uključujući: višu silu, eksplozije, oluje, požar ili nesreću, potres, rat ili ratna prijetnja, građanske neprilike, Zakonske propise ili bilo koje mjere vlade ili lokalne samouprave, štrajkovi ili druge radnje ili sporovi te nepovoljni vremenski uvjeti, kao i ostale situacije koje su izvan njegove kontrole. Iznajmljivač nije odgovoran za mehanički kvar opreme, kao što su pumpe, kotlovi, sustav za filtraciju i slično. Ukoliko dođe do kvara opreme u kući, Iznajmljivač će poduzeti sve što je u njegovoj moći da se kvar čim prije otkloni. Iznajmljivač nije odgovoran za eventualne kvarove i poteškoće u pružanju usluga koje nisu pod njegovom kontrolom, kao što su opskrba pitkom vodom, električnom energijom, odvoz smeća, pružanje svih ostalih komunalnih usluga i telekomunikacijske usluge (internet). Iznajmljivač nije odgovoran za buku ili bilo kakvo drugo uznemiravanje koje potječe izvan granica imanja Vile LuAna. Iznajmljivač će u ovom slučaju poduzeti sve što je u njegovoj moći da se smetnja ukloni.
U Malinskoj, 28. siječnja 2022.