Pravila privatnosti

Iznajmljivač pravilno i odgovorno upravlja osobnim podacima posjetitelja web stranice. U skladu sa zakonom, prikupljaju se i obrađuju podaci potrebni isključivo za ispunjavanje obveza iznajmljivača. Kada pošaljete upit ili izvršite rezervaciju smještaja putem stranice info@vilaluana.com., prikupljaju se samo osnovni podaci potrebni za rezervaciju ili traženu ponudu. Podaci su sljedeći: ime i prezime, adresa e-pošte, telefonski broj i detalji plaćanja.

Prikupljeni podaci koriste se u sljedeće svrhe:
U bilo kojem trenutku možete zatražiti pregled, promjenu ili brisanje svojih osobnih podataka slanjem zahtjeva na info@vilaluana.com. ili poštom na adresu: Nikole Tesle 21, 51511 Malinska, Hrvatska. Ukoliko više ne želite primati naše promotivne ponude, zahtjev možete poslati na info@vilaluana.com..
Vaše podatke prikupljamo putem tzv. kolačića (cookies). Kolačići su datoteke male veličine koje web mjesto šalje na Vaše računalo i koji se pohranjuju u web pregledniku tijekom pregledavanja web stranice. Kolačići omogućavaju web stranici prepoznavanje interesa posjetitelja; služe u analitičke i statističke svrhe te za funkcioniranje svih značajki internetske strance i boljeg korisničkog iskustva. Kolačić sam po sebi ne sadrži niti ne prikuplja podatke, međutim, kad ga poslužitelj pripremi u kombinaciji s web preglednikom, kolačić može pomoći web stranici da isporuči posjetitelju prilagođeniju uslugu.
Iznajmljivač koristi uslugu web analitike koju nudi Google, Inc. Više o pravilima privatnosti i usluzi web analitike koje pruža Google možete pronaći na: marketingplatform.google.com/about/analytics/terms/gb/ Korištenjem web stranice, slažete se da Google Vaše podatke koristi na način i u svrhu navedenu u prethodnoj izjavi.
Stranica www.vilaluana.com može sadržavati poveznice na druge web stranice za koje vrijede pravila o privatnosti istaknuta na njihovim web lokacijama. Iznamljivač ne može biti odgovoran za bilo kakvu obradu osobnih podataka posjetitelja web stranice trećih strana.
Iznajmljivač je poduzeo sve sigurnosne mjere za očuvanje sigurnosti Vaših podataka te sve tehničke i organizacijske mjere kako bi se podaci zaštitili od neovlaštene upotrebe i gubitaka.
Ova Pravila o privatnosti zadnji put su ažurirana u siječnju 2023. godine. Kontakt:
Ivan Cerović
Adresa:
Nikole Tesle 21, 51511 Malinska
E-mail: info@vilaluana.com